Wie zijn we

 

Na 15 jaar bij V!GO met passie vestigingsmanager van de afdeling Orthopedische Schoenen te zijn geweest, wou Hendrik Reyskens terug naar het kleinschalige, familiale bedrijf om zo meer persoonlijke service aan de patiënten te kunnen geven.  Daarom begon hij samen met dochter Liselotte, vrouw Hilde en 2 ervaren medewerkers Rik en Benjamin, Reyskens Orthopedie.

De jarenlange ervaring van Hendrik Reyskens (35 jaar), het jeugdige enthousiasme van Liselotte, de persoonlijke aanpak van Hilde en de expertise van Rik en Benjamin vormen een ideale mix vormen om het verschil te maken. We hopen dan ook van harte om uw volgende orthopedische Schoenen of steunzolen te mogen maken en moesten jullie huidige schoenen of zolen een aanpassing of herstelling nodig hebben, dan willen we dit graag voor u doen. We hopen u snel te verwelkomen.

Onze aanmeetplaatsen zijn Stalenstraat 148 te Genk te Genk bij Schoenen Reyskens (in de schoenwinkel van mijn zussen), op de Sint-truidersteenweg 300 te Borgloon en de Gouverneur Roppesingel 79 te Hasselt. Op beide plaatsen kunnen we kleine aanpassingen of herstellingen dadelijk uitvoeren, daar we hier een kleine atelier hebben.  De werkplaats voor de volledig op maat gemaakte steunzolen en orthopedische schoenen te vervaardigen is gevestigd te Borgloon. Zowel in Diest, Hasselt, Pellenberg als in Sint-Truiden doe ik nog steeds spreekuur samen met de geneesheer-specialisten.